Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

Stiker Tato

  • Custom specifications custom cartoon pattern animal cartoon tattoo stickers

    Spesifikasi khusus pola kartun kartun stiker tato sato kartun

    Ngaran: Kartun stiker tato Warna / gaya: warna, rupa-rupa monokrom Kartun karakter stiker tato Ukuran / nomer modél: 10 * 20cm Umur panerapan: 3+ Bahan: bungkus Produk kertas: lambar tunggal sareng kartu deui kana kantong OPP Proses: percetakan / gluing, bungkusan hirup rak: 1 taun Standar kaamanan: tiasa lulus tés anu relevan pikeun standar kaulinan EU / AS Abstrak stiker tato kartun Umumna, stiker tato mangrupikeun tanda transfer cai. Upami pola na pasagi sareng henteu seueur teuing ...
  • customized specifications, customized beautiful patterns, exquisite tattoo stickers

    spésifikasi khusus, pola éndah anu disesuaikan, stiker tato anu indah

    Stiker tato kembang Stiker tato éstétika masihan anjeun sakedik kageulisan dina kahirupan biasa anjeun. Urang kedah sabar dina prosés ngagunakeun stiker tattoo. Urang kedah sacara ati-ati ngaleupaskeun pilem stiker tato. Urang kedah ngirangan jumlah produk dina juru pikeun nyegah nempel dina kulit urang. Maka urang kedah nutupan permukaan tattoo ku pola datar dimana tattoo na. Teras urang tiasa nganggo anduk baseuh atanapi cai haneut pikeun ngadamel stiker tato lembut. Satengah menit engké, anjeunna ngungkabkeun ...
  • Customize all kinds of cool patterns, monochrome and multicolor cool tattoo stickers

    Ngaropea sagala jinis pola keren, monokrom sareng stiker tato keren multicolor

    Monochrome cool tattoo stiker Kauntungan tina stiker tattoo cool: tékstur rupa, warna anu jelas sareng pangaruh tilu diménsi anu kuat. Gaya rupa-rupa, éndah tur modis, pangerjaan anu saé, harga preferensial Produk ieu nganggo lem anu tiasa dicabut, anu tiasa dianggo sababaraha kali tanpa aya tilas saatos robih. Éta henteu ngaruksak objék, sareng watesan cahaya sareng téknologi kaméra henteu tiasa ngahasilkeun épék. Objek anu ditampi pastina langkung saé tibatan gambarna. N ...
  • Customized pattern size roll sticker product sticker

    Ukuran pola sticker sticker produk ukuran khusus

    DETAIL PRODUK Bahan produk: bahan kertas tambaga, PP kertas sintétik, pilem mutiara, bahan anti-pemalsuan, bahan karét transparan, bahan permukaan karét pérak caang, matte permukaan karét pérak, bahan cetakan warna 3D ngarobah, sareng sajabana Bahan-bahan khusus tiasa dihasilkeun numutkeun sarat. Bahan inti produk : kualitas kertas standar, bahan khusus tiasa ngarobih numutkeun sarat. Diaméter inti produk: biasa dianggo 30mm, 40mm, 75mm, othe ...
  • Customize a variety of color and size different pattern bubble stickers

    Ngaropea rupa-rupa warna sareng ukuran stiker gelembung pola anu béda

    Inpormasi Produk Nami produk: pola warna pola stiker gelembung Fitur produk: raoseun anu alus, kinerja tahan cai anu alus, henteu gampang dipegatkeun, adhesion stiker anu saé, waktos awét, henteu gampang digugurkeun, gaya anu rupa-rupa, modél anu saé sareng endah, bahan ramah lingkungan, percetakan pola jelas, pasting diulang, sareng sajabana Kauntungan produk: pabrik penjualan langsung terjangkau, kustomisasi profesional, jaminan kualitas, pola kustomisasi, LOGO, bahan, spésifik ...