Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

Spésifikasi kustomisasi spésifikasi kustomisasi buku catetan murid saderhana

Pedaran pondok:


  • MOQ: 1000 salinan
  • Bungkusan produk: OPP kantong perekat diri ditambah karton kanggo bungkusan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Buku catetan murid kertas Spring

    Pilih kertas pikeun buku catetan murid:

    Mimiti, kualitas kertas. Sacara umum, kertas anu dianggo nyaéta kertas Daolin beige. Kualitas dua makalah ieu mangrupikeun kualitas pangsaéna diantara makalah notepad anu sami. Kertas jenis ieu ngagaduhan daya tahan alit, nyerep mangsi seragam, lemes lemes, tekstur kompak sareng opak, tahan cai anu kuat, pangaruh tilu diménsi anu kuat, sareng kualitas anu saé sareng harga murah!

    Buku catetan murid anu disaluyukeun

    1. Kertas mangrupikeun sipat anu paling penting dina buku catetan. Anjeun panginten peryogi buku anu henteu getihan ku pulpén sareng ngagaduhan kualitas nyerat anu saé. 2. Format: Kami gaduh sababaraha ukuran anu bénten-bénten pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda, sadayana tiasa kacumponan. 3. Durability: Produk kami nganggo lem pemanasan suhu luhur sareng inlay gesper logam perforated, halaman jero pisan stabil, sareng kertasna ngagaduhan kinerja tahan cai. 4. Gampang panggunaan: éta tiasa disebarkeun datar, sareng halaman jero tiasa sacara bébas dibongkar. Sadayana, produk kami pilihan pangalusna anjeun

    2. Kadua, warna kertas. Sadayana terang yén kertas krem, warna lemesna, mangrupikeun pilihan pikeun jalma anu nganggo notepad nyerat halaman jero.

    Buku catetan murid halaman panangtayungan panon

    Katilu, kandelna kertas. Aya dua kandel kertas anu biasa dianggo dina notepad: 80 gram sareng 100 gram. 80 gram kertas rada ipis tibatan 100 gram kertas, sakinten kandelna sareng kertas tulisan biasana urang. Kadua jinis kertas tiasa dianggo pikeun halaman jero. Bédana antara dua jinis kertas nyaéta: 80 gram kertas rada ipis, sareng stroke langkung lemes, sareng perasaan nyeratna bakal langkung raoseun; sedengkeun 100 gram kertas langkung kaku sareng nyeratna henteu saé 80 gram, masing-masing ngagaduhan kaunggulan nyalira.

    Buku catetan murid kulit PU

    Pilihan bahan kertas anu disarankeun pikeun buku catetan anu khusus

    Kaopat, lemesna kertas. Kaparigelan nulis kertas penting pisan, anu penting pisan sareng prosés ngadamel kertas (gluing). Beungeut kertas saé kedah lemes sareng rata, sareng nyerat kalayan lancar. Kertas anu gaduh kualitas rendah gaduh perasaan astringent dina nyerat, sareng kertas na langkung seueur noise.

    Buku catetan murid anyar Qing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami