Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

Produk

  • High-quality environmentally friendly PU leather notebook business
  • Cover pattern customization specification customization simple student notebook

    Spésifikasi kustomisasi spésifikasi kustomisasi buku catetan murid saderhana

    Buku catetan murid kertas Spring Pilih kertas pikeun buku catetan murid: Mimiti, kualitas kertas. Sacara umum, kertas anu dianggo nyaéta kertas Daolin beige. Kualitas dua makalah ieu mangrupikeun kualitas pangsaéna diantara makalah notepad anu sami. Kertas jenis ieu ngagaduhan daya tahan alit, nyerep mangsi seragam, lemes lemes, tekstur kompak sareng opak, tahan cai anu kuat, pangaruh tilu diménsi anu kuat, sareng kualitas anu saé sareng harga murah! Buku catetan murid anu dikustomisasi 1. Kertas mangrupikeun ...
  • customized logo, customized stylish inner page propaganda notebook

    logo anu didesain, buku catetan halaman halaman interior anu modél

    Notepad promosi deduksi spring dina format tina buklet biasa moal tiasa nyorot budaya tim sareng henteu tiasa disaluyukeun. Buku catetan propaganda saderhana anu dihasilkeun ku perusahaan urang tiasa didesain sacara saé sesuai sareng merk perusahaan sareng ngalaksanakeun promosi budaya merek, sahingga pamasihan hadiah tim perusahaan langkung saderhana sareng anggun, sareng éta nyorot rasa tim. Pilihan halaman jero Flannel Propaganda Notepad Notepad halaman jero: Catetan umum atanapi iklan: kertas seni / froste ...
  • Custom specifications custom cartoon pattern animal cartoon tattoo stickers

    Spesifikasi khusus pola kartun kartun stiker tato sato kartun

    Ngaran: Kartun stiker tato Warna / gaya: warna, rupa-rupa monokrom Kartun karakter stiker tato Ukuran / nomer modél: 10 * 20cm Umur panerapan: 3+ Bahan: bungkus Produk kertas: lambar tunggal sareng kartu deui kana kantong OPP Proses: percetakan / gluing, bungkusan hirup rak: 1 taun Standar kaamanan: tiasa lulus tés anu relevan pikeun standar kaulinan EU / AS Abstrak stiker tato kartun Umumna, stiker tato mangrupikeun tanda transfer cai. Upami pola na pasagi sareng henteu seueur teuing ...
  • Customized leather color, customized jewelry outer packaging color, customized multi-function gift notepad

    Warna kulit khusus, warna bungkus luar perhiasan anu disesuaikan, notepad kado multi-fungsi khusus

    Notepad-tipe kado high-end ieu, cangkang luarna dilapis ku kulit, sareng halaman-halaman na didamel tina 100g kertas tulisan komposit kelas luhur. Kertas jenis ieu gaduh kalenturan alit, nyerep mangsi seragam, lemesna, tékstur ketang sareng opacity, sareng tahan cai anu kuat. , Mibanda rasa anu kuat pikeun tilu diménsi, sareng pulpén cai mancur dumasar luhur nganggo gandéng magnét logam kalayan pola anu khusus dina géngsér. Diwangun tina bungkusan kotak kado buatan tangan anu indah. Tuh ...
  • custom leather color custom specification business buckle notebook

    notebook kulit warna custom spésifikasi custom buckle notebook

    Buku catetan bisnis luhur ieu ngagaduhan penampilan anu bénten-bénten sareng penampilan anu handap konci kalayan henteu kaleungitan konotasina. Cangkang luarna dibungkus ku permukaan kulit warna padet, halaman jero didamel tina 80g kertas tulisan komposit, sareng panutupan na diwangun ku gesper magnet logam sareng kulit. Korteks luarna hipu. Halaman jero tina kertas sapertos kieu gaduh élastisitas alit, nyerep mangsi seragam, lemes, tékstur ketang sareng buram, tahan cai anu kuat, sareng tilu kuat ...
  • customized specifications, customized beautiful patterns, exquisite tattoo stickers

    spésifikasi khusus, pola éndah anu disesuaikan, stiker tato anu indah

    Stiker tato kembang Stiker tato éstétika masihan anjeun sakedik kageulisan dina kahirupan biasa anjeun. Urang kedah sabar dina prosés ngagunakeun stiker tattoo. Urang kedah sacara ati-ati ngaleupaskeun pilem stiker tato. Urang kedah ngirangan jumlah produk dina juru pikeun nyegah nempel dina kulit urang. Maka urang kedah nutupan permukaan tattoo ku pola datar dimana tattoo na. Teras urang tiasa nganggo anduk baseuh atanapi cai haneut pikeun ngadamel stiker tato lembut. Satengah menit engké, anjeunna ngungkabkeun ...
  • Customize all kinds of cool patterns, monochrome and multicolor cool tattoo stickers

    Ngaropea sagala jinis pola keren, monokrom sareng stiker tato keren multicolor

    Monochrome cool tattoo stiker Kauntungan tina stiker tattoo cool: tékstur rupa, warna anu jelas sareng pangaruh tilu diménsi anu kuat. Gaya rupa-rupa, éndah tur modis, pangerjaan anu saé, harga preferensial Produk ieu nganggo lem anu tiasa dicabut, anu tiasa dianggo sababaraha kali tanpa aya tilas saatos robih. Éta henteu ngaruksak objék, sareng watesan cahaya sareng téknologi kaméra henteu tiasa ngahasilkeun épék. Objek anu ditampi pastina langkung saé tibatan gambarna. N ...
  • Customized leather color with exquisite paper bag gift jewelry box set

    Warna kulit ngarobih ku kotak kertas kado perhiasan kotak indah

    Kotak perhiasan high-end Produk ieu didamel tina lawon kulit, cangkang plastik, gesper sambungan logam, bahan pangumpulan, tilu bahan baku utama kalayan bentuk die-cut, stitching stitching, sareng beungkeutan lem. Penampilanna pinuh ku suasana big-end. Tekstur hiasanna lemes, sareng perhiasan di jero tiasa nunjukkeun perasaan méwah mewah. Bahan kulit luarna beureum, coklat, sareng hideung, sareng interiorna aya dina warna krem, hideung, koneng, coklat sareng warna sanes. ...
  • Customized pearlescent color surface various embossed jewelry gift box set

    Permukaan warna pearlescentis ngarobih rupa kotak kado perhiasan timbul

    Produk ieu didamel tina kertas mutiara khusus, kardus kandel 3mm, cangkang plastik, gesper logam, bahan penghubung, potong bentuk anu diperyogikeun ku paeh logam, sareng buatan tangan ku lem anu ramah lingkungan. Penampilanna nyorot permata mutiara, pedalamanana pinuh ku méwah konci handap, luarna bodas bodas mutiara, biru mutiara, emas, pérak, emas mawar, interiorna hideung, coklat, beureum, krem ​​sareng warna sanés anu tiasa dipilih, sareng ukuran produkna ogé sayogi Numutkeun ka ...
  • Customized pattern size roll sticker product sticker

    Ukuran pola sticker sticker produk ukuran khusus

    DETAIL PRODUK Bahan produk: bahan kertas tambaga, PP kertas sintétik, pilem mutiara, bahan anti-pemalsuan, bahan karét transparan, bahan permukaan karét pérak caang, matte permukaan karét pérak, bahan cetakan warna 3D ngarobah, sareng sajabana Bahan-bahan khusus tiasa dihasilkeun numutkeun sarat. Bahan inti produk : kualitas kertas standar, bahan khusus tiasa ngarobih numutkeun sarat. Diaméter inti produk: biasa dianggo 30mm, 40mm, 75mm, othe ...
  • Customize a variety of color and size different pattern bubble stickers

    Ngaropea rupa-rupa warna sareng ukuran stiker gelembung pola anu béda

    Inpormasi Produk Nami produk: pola warna pola stiker gelembung Fitur produk: raoseun anu alus, kinerja tahan cai anu alus, henteu gampang dipegatkeun, adhesion stiker anu saé, waktos awét, henteu gampang digugurkeun, gaya anu rupa-rupa, modél anu saé sareng endah, bahan ramah lingkungan, percetakan pola jelas, pasting diulang, sareng sajabana Kauntungan produk: pabrik penjualan langsung terjangkau, kustomisasi profesional, jaminan kualitas, pola kustomisasi, LOGO, bahan, spésifik ...
12 Teras> >> Halaman 1/2