Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

Kauntungan urang

Alesan pikeun milih kami saleresna saderhana pisan: Shenzhen Yuxingyuan Gift Packaging Co., Ltd. ngahijikeun percetakan, desain sareng produksi. Perusahaan parantos nanem modal mangpuluh-puluh juta yuan dina pangwangunan mesin sareng alat, sareng ngagaduhan sababaraha sét mesin Heidelberg opat warna paling canggih, Martini nunggang komodo kuku, mesin tilepan Stahl, mesin pajamanan, mesin cét, sareng lem lengkep sét mesin canggih sareng parangkat pasén pamrosésan sanés sapertos mesin, mesin beungkeut lem, mesin stamping panas, mesin bir, mesin embossing, mesin UV, polesan minyak, lini produksi bungkusan sareng parangkat pasca pamrosésan sanés; alat-alat produksi sampurna sareng manajemén ketat ngajantenkeun kualitas perusahaan Ngahontal tingkat maju internasional, sareng ogé nyayogikeun layanan one-stop kualitas luhur pikeun produk anjeun. Téknologi propésional + jasa propésional, nilai anu saé pikeun artos! Kéngingkeun desain percetakan Shenzhen anu langkung saé kalayan usaha anu sami! Alat-alat canggih ngahontal percetakan kualitas luhur. 

xb7

Percetakan bermutu henteu tiasa dipisahkeun tina peralatan anu luhur, sareng perusahaan ngartos ieu. Hasilna, alat-alat canggih sapertos dua mesin offset Komori G40, hiji mesin tilepan MBO, sareng hiji garis hubungan jahitan Holler sacara berturut-turut "netepkeun" perusahaan di 2009. Dina raraga cocog kapasitas produksi tinggi sareng kualitas luhur ieu alat-alat canggih, perusahaan ngenalkeun sistem motong Guowei dina April 2010. Sistem ieu diwangun ku lift, mesin kertas, pemotong kertas anu dikontrol komputer, sareng mesin pembongkaran kertas otomatis anu cerdas. Sareng komposisi alat-alat sanésna. "Sanés mangrupikeun waktos sanésna urang damel kerjasama sareng Guowei. Kami parantos ngenalkeun dua pemotong kertas Guowei sateuacanna. Kami pisan wareg ku alat-alat kualitas sareng layanan ramah-pangguna. Dilaporkeun yén sistem motong anu dipésér ku perusahaan waktos ieu kagolong kana versi Éropa. Langkung tina 95% bagéan anu produk impor. Sistem kaamanan sareng akurasi motong langkung luhur tibatan produk seri non-Éropa. Kanggo kaunggulan sistem motong Guowei, "Guowei cutting sistem sacara otomatis tiasa ngalengkepan Rupa-rupa pamuatan kertas sareng ngabongkar, milah, nanganan, palletizing sareng tugas-tugas sanésna ngagaduhan ciri épisiénsi produksi tinggi, intensitas kuli anu rendah, waktos damel tambahan anu pondok, sareng biaya produksi anu handap. Dibandingkeun sareng sistem motong mérek sanés, ieu alat kalayan kualitas pangsaéna dina harga anu sami sareng harga panghandapna dina kualitas anu sami. "

Tangtosna, alat-alat canggih teu ngan ukur nyetak kualitas luhur, tapi ogé sababaraha manpaat anu teu jelas. "Alat-alat anu luhur ngagaduhan kaunggulan tingkat otomatisasi sareng kualitas produksi anu luhur, anu teu katingali bakal ngirangan biaya tenaga kerja sareng tingkat limbah. Sareng kusabab kualitas percetakan anu tinggi, seueur perusahaan iklan sareng perusahaan desain anu meryogikeun kualitas percetakan anu tinggi bakal sumping Ieuh. ."

Budaya harmoni pikeun nyiptakeun kakuatan lemes anu kuat

Budaya mangrupikeun jiwa perusahaan, sareng penting pisan pikeun kamekaranana. Perusahaan percanten yén naha pagawé ngagaduhan rasa milik perusahaan henteu gumantung kana sabaraha perusahaan tiasa nyayogikeun anjeunna, tapi naha anjeunna senang damel sareng naha perusahaan tiasa ngabahagiakeun anjeunna. Maka, salian ti ngawangun mérek percetakan bermutu tinggi, perusahaan ogé fokus kana ngawangun kakuatan lemes budaya perusahaan, ngajantenkeunana mangrupikeun salah sahiji pangrojong pikeun ngamajukeun pamekaran perusahaan. Ka

Dina raraga ngawangun kakuatan lemes tina budaya perusahaan, perusahaan nyayogikeun padamel kalayan manpaat anu hadé dina hiji sisi. Di sisi anu sanésna, perusahaan ogé narékahan pikeun nyayogikeun unggal padamel sareng platform anu saé pikeun pamekaran karir sareng kasempetan pikeun diajar sareng éksprési diri. "Kami sacara rutin bakal ngundang pemasok ka perusahaan kami pikeun latihan, sareng ngatur karyawan pikeun ilubiung dina paméran. Dina raraga ngantep staf prepress langkung saé ningali warna sareng nangtoskeun kualitas anu aslina, perusahaan ogé bakal nyayogikeun palatihan profesional anu relevan pikeun anu anyar. .

Ngandelkeun kakuatan percetakan berkualitas tinggi sareng dukungan budaya perusahaan anu kuat, perusahaan parantos nampi pujian ti seueur nasabah ti saprak didirikeun, sareng paréntah parantos banjir. Kanggo waktos payun, upami anjeun hoyong ngembangkeun perusahaan ogé sahandapeun lingkungan industri percetakan anu henteu saé-saéna, konci na nyaéta ngalakukeun Aya dua poin, nyaéta kualitas sareng jasa. Dina waktos payun, urang bakal fokus dina ngawangun dua poin ieu. Dina nyanghareupan sumanget pasar percetakan, kami ogé bakal fokus kana bidang ieu ka hareup, henteu ngusahakeun ngajantenkeun perusahaan langkung ageung, tapi ogé ngarepkeun nyugemakeun unggal palanggan.