Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

Buku catetan

  • High-quality environmentally friendly PU leather notebook business
  • Cover pattern customization specification customization simple student notebook

    Spésifikasi kustomisasi spésifikasi kustomisasi buku catetan murid saderhana

    Buku catetan murid kertas Spring Pilih kertas pikeun buku catetan murid: Mimiti, kualitas kertas. Sacara umum, kertas anu dianggo nyaéta kertas Daolin beige. Kualitas dua makalah ieu mangrupikeun kualitas pangsaéna diantara makalah notepad anu sami. Kertas jenis ieu ngagaduhan daya tahan alit, nyerep mangsi seragam, lemes lemes, tekstur kompak sareng opak, tahan cai anu kuat, pangaruh tilu diménsi anu kuat, sareng kualitas anu saé sareng harga murah! Buku catetan murid anu dikustomisasi 1. Kertas mangrupikeun ...
  • customized logo, customized stylish inner page propaganda notebook

    logo anu didesain, buku catetan halaman halaman interior anu modél

    Notepad promosi deduksi spring dina format tina buklet biasa moal tiasa nyorot budaya tim sareng henteu tiasa disaluyukeun. Buku catetan propaganda saderhana anu dihasilkeun ku perusahaan urang tiasa didesain sacara saé sesuai sareng merk perusahaan sareng ngalaksanakeun promosi budaya merek, sahingga pamasihan hadiah tim perusahaan langkung saderhana sareng anggun, sareng éta nyorot rasa tim. Pilihan halaman jero Flannel Propaganda Notepad Notepad halaman jero: Catetan umum atanapi iklan: kertas seni / froste ...
  • Customized leather color, customized jewelry outer packaging color, customized multi-function gift notepad

    Warna kulit khusus, warna bungkus luar perhiasan anu disesuaikan, notepad kado multi-fungsi khusus

    Notepad-tipe kado high-end ieu, cangkang luarna dilapis ku kulit, sareng halaman-halaman na didamel tina 100g kertas tulisan komposit kelas luhur. Kertas jenis ieu gaduh kalenturan alit, nyerep mangsi seragam, lemesna, tékstur ketang sareng opacity, sareng tahan cai anu kuat. , Mibanda rasa anu kuat pikeun tilu diménsi, sareng pulpén cai mancur dumasar luhur nganggo gandéng magnét logam kalayan pola anu khusus dina géngsér. Diwangun tina bungkusan kotak kado buatan tangan anu indah. Tuh ...
  • custom leather color custom specification business buckle notebook

    notebook kulit warna custom spésifikasi custom buckle notebook

    Buku catetan bisnis luhur ieu ngagaduhan penampilan anu bénten-bénten sareng penampilan anu handap konci kalayan henteu kaleungitan konotasina. Cangkang luarna dibungkus ku permukaan kulit warna padet, halaman jero didamel tina 80g kertas tulisan komposit, sareng panutupan na diwangun ku gesper magnet logam sareng kulit. Korteks luarna hipu. Halaman jero tina kertas sapertos kieu gaduh élastisitas alit, nyerep mangsi seragam, lemes, tékstur ketang sareng buram, tahan cai anu kuat, sareng tilu kuat ...