Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

Naha jalma anu ditato milih stiker tato?

Naha jalma anu ditato milih stiker tato?

Sadayana kenal kana kecap rajah, leres? Ayeuna, dina panon jalma, saha waé anu ngagaduhan rajah dina awakna bakal dianggap salaku jalma sosial. Seueur jalma parantos milih kéngingkeun tato pikeun ngudag naon anu disebut "kerén" dina panonna. Tato parantos janten trend ayeuna, sapertos budak awéwé. Sadayana ngagaduhan manah pikeun resep kaéndahan, tapi teu aya kasieun di dunya ieu.

Naha anjeun nyarios kitu? Kusabab seuseueurna jalma kaduhung saatos ditato. Raheut nalika kéngingkeun rajah, komo deui nyeri nalika nyoplokkeun rajah. Seueur pasangan ngora ngalakukeun hal-hal gélo salami masa cinta, sapertos kéngingkeun tattoo pasangan, tapi kumaha upami saatos putus? Tetep salaku peringatan? Ieu ogé moal jalan, sabab upami anjeun henteu gaduh anu ieu, anjeun bakal ngagaduhan anu salajengna. Nalika anjeun miceun rajah, anjeun bakal kuciwa.

Naha jalma anu parantos ditato milih stiker tato?

Tato ogé diusap upami warnana layu, sareng pola na dirobah upami anjeun henteu resep. Sédit jawab pisan pikeun nyaritakeun yén stiker tato moal tiasa ngagentos tato. Stiker tato mangrupikeun kakasih, sareng rajah mangrupikeun jalma anu ngiringan saumur hirup. Beda antara dua jelas. Sarerea sering nyarios: Naha anjeun ngagaduhan alkohol? Abdi gaduh carita ngeunaan tato ...


Pos waktos: Aug-14-2020