Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

Naon arah pamekaran produk alat tulis anyar

Naon arah pamekaran produk alat tulis anyar?

Dina taun-taun ayeuna, ku ningkatna standar hirup masarakat, paménta konsumén pikeun produk alat tulis parantos ningkat, anu ogé ngadorong panyadia alat tulis pikeun ngagancangkeun siklus gaganti produk alat tulis, ngahasilkeun paménta pasar anu kuat sareng persaingan sengit dina industri alat tulis. Seueur pabrik alat tulis kedah mendakan terobosan énggal sareng sumber ékonomi énggal. Numutkeun ka warta, penjualan pena iklan khusus parantos nyatakeun 20% dugi ka 25% tina penjualan perusahaan alat tulis. Éntri kana industri kado dumadakan janten ékspansi industri alat tulis. Petunjuk anu énggal sareng pasar anu ageung sapertos kitu beuki narik pabrikan alat tulis.

Tina pameran kado anu ageung sareng alit dina taun-taun ayeuna, henteu sesah mendakan yén perusahaan alat tulis ogé parantos ngalangkungan pamikiran paméran alat tulis tradisional, sareng parantos ngawangun modél kerjasama anu caket sareng paméran kado. Pasar kado langkung seueur milarian novél sareng fitur unik. Gaya desain alat tulis anu sumping ka dieu leres-leres ngalaksanakeun ciri ieu. Unsur populér sok datang ujug-ujug sareng gancang. Dina kaayaan sapertos kitu, kumaha industri alat tulis tiasa nyorot kaunggulanana sareng nyingkahan karugian penting pisan.


Pos waktos: Aug-14-2020