Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

notebook kulit warna custom spésifikasi custom buckle notebook

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Buku catetan bisnis luhur ieu ngagaduhan penampilan anu bénten-bénten sareng penampilan anu handap konci tanpa kaleungitan konotasina. Cangkang luarna dibungkus ku permukaan kulit warna padet, halaman jero didamel tina 80g kertas tulisan komposit, sareng panutupan na diwangun ku gesper magnet logam sareng kulit. Korteks luarna hipu. Halaman jero tina kertas ieu sapertos gaduh élastisitas alit, nyerep mangsi seragam, lemes, tékstur ketang sareng buram, tahan cai anu kuat, sareng pangaruh tilu diménsi anu kuat. Hal ieu dijantenkeun rékaman rapat, catetan damel sareng mémo. pilih Kaca jero buku catetan ieu

Buku catetan bisnis mie domba

Seratan sikat pisan

Tinta garing gancang, khusus cocog pikeun pena cai mancur sareng sorotan

Kertasna hampang sareng ipis, 20% langkung énggal tibatan kertas tradisional

Kertasna raoseun saé pisan

Kertas nétral anu tiasa disimpen lami

Notepad bisnis sisi caang

MOQ 2000 salinan

Ukuran produk 128 * 188mm

OPP kantong perekat diri ditambah karton kanggo bungkusan

Buku catetan bisnis ngarujuk kana modél iklan anu ngempelkeun iklan perusahaan (sapertos LOGO perusahaan, profil perusahaan, sisipan warna, iklan dina halaman, hiasan pribadi, bungkus pribadi, sareng sajabana) kana manual karya tradisional pikeun ngamajukeun budaya perusahaan sareng citra merek. Kado elegan sareng praktis budaya tradisional mangrupikeun utusan pikeun ngamajukeun gambar perusahaan sareng nyebarkeun iklan produk.

Buku catetan bisnis seueur dianggo dina konperénsi, promosi, damel rumah tangga, perayaan, kado, karaharjaan sareng bidang-bidang sanés. Éta ngagaduhan ciri inpormasi iklan awét sareng pangaruh anu kuat. Mangrupikeun bahan promosi idéal pikeun nyebarkeun mérek sareng ningkatkeun gambar perusahaan.

Buku catetan bisnis umumna dibagi kana buku catetan daun leupas sareng buku catetan paperback. Spésifikasi umum nyaéta: 16K (255 * 183mm), 20K (206 * 183mm), 25K (206 * 140mm), 36K (165 * 125mm), 48K (165 * 90mm).

Buku catetan bisnis kulit PU

Ukuran produk tiasa dihasilkeun sakumaha diperyogikeun

Buku catetan bisnis kulit lemes


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami