Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

Kotak Kado

  • Customized leather color with exquisite paper bag gift jewelry box set

    Warna kulit ngarobih ku kotak kertas kado perhiasan kotak indah

    Kotak perhiasan high-end Produk ieu didamel tina lawon kulit, cangkang plastik, gesper sambungan logam, bahan pangumpulan, tilu bahan baku utama kalayan bentuk die-cut, stitching stitching, sareng beungkeutan lem. Penampilanna pinuh ku suasana big-end. Tekstur hiasanna lemes, sareng perhiasan di jero tiasa nunjukkeun perasaan méwah mewah. Bahan kulit luarna beureum, coklat, sareng hideung, sareng interiorna aya dina warna krem, hideung, koneng, coklat sareng warna sanes. ...
  • Customized pearlescent color surface various embossed jewelry gift box set

    Permukaan warna pearlescentis ngarobih rupa kotak kado perhiasan timbul

    Produk ieu didamel tina kertas mutiara khusus, kardus kandel 3mm, cangkang plastik, gesper logam, bahan penghubung, potong bentuk anu diperyogikeun ku paeh logam, sareng buatan tangan ku lem anu ramah lingkungan. Penampilanna nyorot permata mutiara, pedalamanana pinuh ku méwah konci handap, luarna bodas bodas mutiara, biru mutiara, emas, pérak, emas mawar, interiorna hideung, coklat, beureum, krem ​​sareng warna sanés anu tiasa dipilih, sareng ukuran produkna ogé sayogi Numutkeun ka ...
  • Special paper noodles with bowknot exquisite paper bag gift box set

    Mi kertas khusus kalayan kotak simpul kantong kotak hadiah indah kantong set

    Kotak kado saderhana Peran buleud kado Penampilan anu indah, unik anu tiasa mungkus objék, sareng kotak bungkus éksternal anu ngahias sareng ngajadikeun obyék. Kotak kado mangrupikeun bungkusan kado praktis anu dilengkepan ku tujuan utama pikeun masihan kado ka baraya sareng réréncangan pikeun nganyatakeun kaasih. Mangrupikeun penyuluh fungsi tina metode bungkusan sareng kabutuhan sosial. Kotak kado mangrupikeun wujud haté urang. Hadiah cinta anu urang damel ku urang nyalira atanapi produk cinta anu urang mésér, tanpa ...