Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

Mi kertas khusus kalayan kotak simpul kantong kotak hadiah indah kantong set

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kotak kado saderhana

Peran kotak kado

Penampilan anu indah, unik anu tiasa mungkus objék, sareng kotak bungkus éksternal anu ngahias sareng ngajantenkeun obyék.

Kotak kado mangrupikeun bungkus kado praktis anu dilengkepan ku tujuan utama pikeun masihan kado ka baraya sareng réréncangan pikeun nganyatakeun kaasih. Mangrupikeun penyuluh fungsi tina metode bungkusan sareng kabutuhan sosial. Kotak kado mangrupikeun wujud haté urang. Hadiah cinta anu urang hasilkeun ku nyalira atanapi produk cinta anu urang mésér, henteu terkecuali, peryogi bungkus anu tiasa ngagambarkeun pangaruhna, naha éta romantis, atanapi misterius, atanapi kaget, atanapi kaget, nalika anjeun lalaunan Muka lalaunan sapertos muka leuweung rusiah dina haté anjeun sareng ningalikeun anjeunna pikiran anu béda anu anjeun badé dikedalkeun. Ieu hartos tina kotak kado.

Bolong kado permukaan permukaan timbul

3 (2)

Kotak kado customizable kalayan ruku dina sagala rupa warna kado 

3 (3)
3 (4)

Konsép anyar kotak kado

Kotak kado asalna tina Goffret cadeau dina basa Perancis sareng Giftbox dina basa Inggris

Éta populér pisan ayeuna.

Konsép anyar kado kado. Kotak kado sanés produk anu nyata, tapi 15-20 kartu. Masing-masing kartu mangrupikeun salah sahiji kagiatan pangalaman luang, anu dipilih ku jalma anu nampi kotak kadu sesuai kahoyong masing-masing. Konsép ieu dikenalkeun ka Cina ti nagara-nagara Éropa sapertos Perancis sareng Bélgia. Perusahaan kotak kado anu dikembangkeun di daratan kalebet Perancis Danlanshe sareng Box Gift, anu gaduh poténsial pasar ageung.

Béda sareng kado tradisional, kotak kado pangalaman anu dipilih nyalira mangrupikeun séri tina sagala rupa kanikmatan sareng jasa anu dipilih, sareng anu dipidangkeun mangrupikeun pangalaman anu unik sareng éndah. Sacara umum, kotak kado pangalaman anu dipilih nyalira ngagaduhan penampilan anu alit sareng indah. Unggal kotak kado ngandung kartu anu saé atanapi manual anu dipilih nyalira, anu ngagambarkeun belasan usaha sareng jasa aranjeunna. Anu nampi tiasa milih jasa anu anjeunna resep. Aya ogé kartu pangalaman anu dianggo pikeun mastikeun kagiatan idéntitas sareng buku, anu tiasa dipesen sareng nikmati pangalaman éta gratis.

Kotak kado pangalaman anu dilahirkeun lahir di Perancis di 2003. Dina jangka waktu anu pondok, éta parantos janten modél masihan kado anu terkenal di pasar Éropa, sareng laun-laun sumebar ka Jepang, Brasil, Amérika Serikat, Australia, sareng sajabana Kanggo contona, dakotabox di Perancis sareng perusahaan Perancis Danlanshe, anu nembé asup ka pasar daratan Cina, nyayogikeun kagiatan pangalaman luang kalayan ciri Perancis sareng nyayogikeun palanggan kalayan pangalaman layanan anu pikaresepeun sareng perhatian.

Kotak kado biru indah

Kotak kado biru indah

Pencetakan khusus, kotak panyimpenan kaén rupa


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami