Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

spésifikasi khusus, pola éndah anu disesuaikan, stiker tato anu indah

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Stiker tato kembang

Stiker tato éstétika masihan anjeun sakedik kageulisan dina kahirupan biasa anjeun. Urang kedah sabar dina prosés ngagunakeun stiker tattoo. Urang kedah sacara ati-ati ngaleupaskeun pilem stiker tato. Urang kedah ngirangan jumlah produk dina juru pikeun nyegah nempel dina kulit urang. Maka urang kedah nutupan permukaan tattoo ku pola datar dimana tattoo na. Teras urang tiasa nganggo anduk baseuh atanapi cai haneut pikeun ngadamel stiker tato lembut. Satengah menit saatosna, anjeunna ngungkabkeun stiker tato sareng ngintip. henteu hasil. Anjeunna tiasa neraskeun nutupan anduk dugi ka tato lengkep napel dina kulit. Upami anjeun henteu wareg ku rajah anjeun, anjeun tiasa ngabersihkeun ku alkohol, odol, krim BB, sareng sajabana.

Stiker Tato Éstetik

Stiker tato, nyaéta percetakan transfer cai.

Printer diperyogikeun, sareng bahan konsumsi nyaéta: kertas mindahkeun cai, varnis, sareng pilem.

Pola anu dicitak dina kertas transfer cai sareng printer disemprotkeun sareng lapisan ipis varnish, garing ku pengering rambut, teras permukaanna diségél ku pilem, sareng bungkus akhirna réngsé. Éta pisan saderhana.

Nami: Stiker Tato Éstetik

Warna / gaya: warna

Ukuran / modél nomer: 6 * 10cm

Umur panerapan: 3+ Bahan: keretas

Bungkusan produk: kartu tunggal sareng kartu deui kana kantong OPP

Stiker tattoo anu saé sareng lucu

Prosés: percetakan / gluing / motong / bungkusan

Umur rak: 1 taun

Standar kaamanan: tiasa lulus tés anu cocog pikeun standar cocoan EU / AS sareng standar kosmétik

Ngeunaan proofing: siklus proofing: 10-15 dinten damel

Biaya ngabuktoskeun: gumantung kana pajeulitna, kerjasama jangka panjang tiasa disawalakeun

Siklus produksi: 30-40 dinten

MOQ: 10000PCS / modél

Metode pamayaran: 30% prabayar, mayar sapinuhna sateuacan kintun

Stiker tattoo kembang éndah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami