Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!
  • banner-page

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shenzhen Yuxingyuan Gift Packaging Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan percetakan sareng bungkusan propésional anu ngahijikeun desain, percetakan sareng post-processing. Khusus pikeun nyetak sagala jinis kotak bungkus, kotak warna, kotak kartu, kartu warna, albeum iklan, tag, manual, kantong kertas, stiker, buku catetan, stiker tato, albeum gambar, kotak perhiasan, kotak butik, kotak kado, sareng anu sanés anu dicitak bahan. Perusahaan sok nyandak pamekaran perusahaan percetakan modern téknologi luhur salaku arah pamekaranana, tetep sareng jaman, sareng ngajaga inpormasi industri percetakan sareng tren ayeuna. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan mesin cetak Heidelberg sareng Komori canggih opat warna, lima warna, genep warna, sareng ngenalkeun printer KBA kabuka Taiwan sacara lengkep tiasa minuhan produksi sagala rupa ageung, sedeng sareng alit buleud, ogé rupa-rupa canggih sateuacanna pencét, citak, sareng alat-alat ngolah pasca pencét pikeun minuhan pamutahiran kontinyu ngeunaan kualitas palanggan sareng klaim jasa.

Kusabab didirikeunna, perusahaan parantos ngempelkeun filosofi bisnis "inovasi, efisiensi, kualitas, jasa", alat cetak anu maju, tingkat téknis propésional, sareng ngolah hilir hilir pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk percetakan sareng bungkus kualitas luhur sareng jasa. Sadayana wilujeng sumping pikeun didatangan sareng pituduh! Daék digawé sareng anjeun pikeun nyiptakeun énjing anu langkung saé.

Budaya Perusahaan

Tujuan urang
Terus berinovasi, maju payun, ngalangkungan diri urang sorangan, sareng janten langkung ageung sareng kuat. Salawasna bersyukur sareng minuhan tanggung jawab sosial. Narékahan pikeun hasil anu saé sareng konsumén balik sareng investor.

Filsafat urang
Ka palanggan, kami ngadukung saling nguntungkeun sareng milari pangembangan umum dina kerjasama. Pikeun sekutu, kami ngadukung persaingan pikeun ngamajukeun kerjasama sareng ngawangun pamikiran win-win. Pikeun pagawé, ajak karyawan supaya babarengan sareng perusahaan. Pikeun masarakat, ngajengkeun koististénsi harmoni perusahaan sareng masarakat.

Sumanget urang

Sumanget urang Milari parobihan ideu, ideu anyar, ukuran réalistis, sareng perbaikan dina padamelan. Maju ku jaman, candak kasempetan, adaptasi ukuran pikeun kaayaan lokal, sareng inovasi bari ngarobah。

Gaya urang
Nangkep kaayaan umum, perhatoskeun detil, ngudag kasampurnaan, sareng nunjukkeun kaunggulan.

Jasa Kami

Shenzhen Yuxingyuan Gift Packaging Co., Ltd. taat kana kabijakan "partisipasi pinuh, pamutahiran kontinyu, sareng ngawujudkeun unggal janji ka konsumén", sareng parantos netepkeun sistem jaminan kualitas lengkep sareng sistem jasa nilai tambah. Sacara komprehensif migawe usaha albeum gambar, halaman warna, majalah, poster, buku petunjuk produk, kotak perhiasan anu indah, kantong kertas anu indah, kotak warna bungkus, kotak kado anu indah, buku catetan anu indah, stiker, stiker tato, sareng sajalanna sareng konsép jasa tina "tulus", "kapercayaan", "sumanget", "kualitas" sareng "épisiénsi", konsép manajemén ngudag kaunggulan, kualitas munggaran, dumasar kana yayasan, pamekaran inovatif, ngandelkeun manajemén ilmiah sareng alat-alat canggih, téknologi luhung, luhur -kualitas jasa, meunang pangakuan sajumlah badag konsumén, meunang reputasi pasar luhur jeung kredibilitas.

Perusahaan sok percanten yén "kualitas mangrupikeun kahirupan produk, sareng kredibilitas mangrupikeun landesan perusahaan". Kami bakal nyiptakeun gambar anu sampurna pikeun kapuasan pelanggan kalayan layanan kelas munggaran, manajemén kelas munggaran, sareng kualitas kelas hiji, sareng nerapkeun kasadaran kualitas kana sadaya jasa produk percetakan, kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan pelanggan kalayan integritas, sareng nyiptakeun énjing anu langkung saé sareng konsumén. Tulus ngabagéakeun jalma-jalma ti sagala rupa lapisan masarakat pikeun nganjang sareng damel babarengan!

Pabrik