Wilujeng sumping di halaman wéb ieu!

Daék digawé sareng anjeunpikeun nyiptakeun énjing anu langkung saé.

Shenzhen Yuxingyuan Gift Packaging Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan percetakan sareng bungkusan propésional anu ngahijikeun desain, percetakan sareng post-processing. Khusus pikeun nyetak sagala jinis kotak bungkus, kotak warna, kotak kartu, kartu warna, albeum iklan, tag, manual, kantong kertas, stiker, notepad, stiker tato, albeum gambar, kotak perhiasan, kotak butik…

Produk unggulan

Pikeun nyayogikeun nasabah produk percetakan sareng bungkus kualitas sareng jasa.

Kauntungan urang

Perusahaan sok nyandak pamekaran perusahaan percetakan modern téknologi luhur salaku arah pamekaranana, tetep sesuai sareng jaman, sareng ngajaga inpormasi industri percetakan sareng tren ayeuna.

  • QualityWe have advanced printing equipment and professional technical level.

    Kualitas

    Kami gaduh alat cetak anu maju sareng tingkat téknis profesional.

  • ProductThe product style is rich, certainly can satisfy your demand.

    Produk

    Gaya produkna beunghar, pastina tiasa nyugemakeun paménta anjeun.

  • ServiceIf you need, we have professional technicians to connect with you.

    Palayanan

    Upami anjeun peryogi, urang gaduh teknisi propésional pikeun ngahubung sareng anjeun.

Bérita paling énggal

  • Naha jalma anu ditato milih stiker tato?

    Naha jalma anu parantos ditato milih stiker tato? Sadayana parantos kenal kana kecap tattoo, leres? Ayeuna, dina panon jalma, saha waé anu ngagaduhan rajah dina awakna bakal dianggap salaku jalma sosial. Loba jelema ...

  • Naon arah pamekaran produk alat tulis anyar

    Naon arah pamekaran produk alat tulis anyar? Dina taun-taun ayeuna, ku ningkatna standar hirup masarakat, paménta konsumén pikeun produk alat tulis parantos ningkat, anu ogé ngadorong panyadia alat tulis pikeun ...

  • news